Fredag och lördag

Fredag
Vanlig dag på jobbet så inte mycket att säga om det. På kvällen gick vi dock på finmiddag med Yngve och Monica. Det fick bli en slags buffe. Vi satt vid ett bord och hade en privat kock till det bordet. Bordet var typ bananformat och det fanns plats för 12 st tror jag. Man beställde och pekade vad man ville ha för mat, så lagade kocken till det åt oss. Det var en väldigt häftig känsla tycker jag, annorlunda! Och maten var verkligen SÅÅÅÅ god! Vi alla var överrens om att det var det bästa vi ätit hittills. Själv blev jag kär i den mediumstekta oxfilén och deras potatissallad. Fick även ett antal olika räkor, fisk, annat kött och grönsaker, snacka om att man blev mätt! Alla var mycket nöjda!
Lördag
Idag blev vi hämtade klockan 09.30 av Yngves privatchaufför, innan vi åkte och hämtade Yngve och Monica också. Sedan bar det av, 1.5 timmes bilresa mot kinesiska muren. När man väl såg den så blev man uppspelt, man hade ju sett så många bilder på den, men det är annorlunda att se den i verkligheten. Vi alla kände nog oss lite som ett barn på julafton. Väl uppe på muren så hade vi underbar utsikt, verkligen jättefin. Vi köpte mackor på subway påväg upp och sedan åt vi dom i ett av tornen på muren. Helt själva i tornet, de kändes jätteskumt. Inte mycket folk på muren heller, så det var väldigt skönt. Speciell upplevelse.
Sedan bar det av till minggravarna, eller iallafall en del av de. Ganska så häftigt det också iaf. Vill inte berätta för mkt om hur vi hade det på olika ställena, har vi ju inget att skryta om sen ju haha. Nu ska ja fixa mig till pizza med gänget och yngve och monica. Vi är så tacksamma att dom finns här och vill umgås med oss och visa oss saker och ting. Känns så mycket mer värt det då! Hade bra allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0