Dag 2-done

Jaha idag fick man ingen sovmorgon inte. Men egentligen så gör det ingenting för iaf jag och ogge vaknade kl 4 imorse och va hur pigga som helst. Då vi inte kunde somna om så satte vi igång en film som vi kollade på fram till frukost vid 7.
Efter frukosten så blev vi hämtade på hotellet av Elisabeth som tog med oss till sandviks kontor här i beijing. Det måste jag säga att det var en ganska så häftig och stor byggnad. Där på kontoret fick vi snacka med en hel del människor (svenskar som kineser) som jobbar på och mot företaget, och de berättade hur just deras del fungerade. Många av dessa gav oss även bra tips på vad vi kan göra i beijing om kvällarna och även vad som bör ses. Detta är vi mycket tacksamma för såklart.  Det var en mycket intressant dag på kontoret med många trevliga människor.
Sen va vi ut och käkade på en italiensk restaurang som vi blev rekommenderade att prova, och shit va god pasta dom hade! Jag vet, va knäppa vi är som äter på en italiensk restaurang redan andra dagen, men jag bör faktiskt nämna att vi käkade lunch på en japansk restaurang med lågt bord, vi satt på golvet och käkade gott.
Nu är vi alla helt slut, det har vart en lång dag med mycket Mycket MYCKET ny information om landet/staden och företaget Sandvik att smälta. Imorgon blir vi hämtade kl 7 på hotellet och då ska vi få åka ut till Langfang och se på fabriken där ute, där vi ska jobba. Vi fick ett problem och det är att frukosten serveras kl 07.00 och vi ska hämtas 07.00, men tydligen så ska vi ner å kolla frukosten redan 06.30 och hoppas på att det finns lite mat redan då. Annars ska vi skjuta på skjutsen till Langfang i framtiden, så de blir inga problem. Så nu är det dags att lägga sig och se fram emot en ny dag i Beijing. En väldigt speciell stad som måste upplevas i verkligheten!

Kommentarer
Postat av: Helena

Din lilla tjockis sluta prova på o äta så mkt mat! jag vill ju oxå!

2010-03-02 @ 16:43:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0